Vesna Vilar

Že dvajset let intenzivno raziskujem zmožnosti telesa in uporabljam telo kot vstop v mistične dimenzije, kot multi-dimenzijsko orodje in za vstopanje v svobodo. Moje potovanje so neskončni zapisi neznan(sk)ega skozi moje telo.

Delala sem s kundalini energijo, se učila pri najboljšem Trance Dance učitelju Wilbert Alixu, z možem sva izvajala ritualni performance Šivarašašu s poezijo in plesom pretoka energije predvsem skozi spontan izraz derviškega vrtenja, pila sem od učitelja tantre Daniela Odiera, ki edini predaja zanje Tandave, plesa s kozmosom, delala sem z učitelji nedualizma in preko njih spoznavala različne možne realizacije.

V zadnjem času delam predvsem s tokovi božanskih kvalitet, ki tečejo čez moje telo. Tako spoznavam tisto, kar imenujem mistična senzorika in “serving by being”.

Ker je zame vsak trenutek vedno živ, svež in neznan, čutim odpor do sistemizacije in metod. Zato je tudi srečanje z mano vedno tudi srečanje z neznanim. Zaupam notranjemu vodstvu, da se najino srečanje zgodi v najvišjem potencialu, v globoki prisotnosti, na razpolago pa je ves zapis izkušenj in znanj v mojem polju. Potovala bova skozi tvoje telo v pretočnost, osvobajanje in okuse božanskega.

Na voljo sem za podporo ali pomoč pri različnih procesih razpiranja in raziskovanja mističnih globin:

  • po-moč pri razreševanju kontrakcij v telesu;
  • po-moč pri razumevanju realnosti (in kje je vaša zbirna točka zavesti);
  • po-moč pri aktivaciji različnih vidikov realnosti (anatomija realnosti);
  • varen prostor, da se procesi odvijejo;
  • vzpostavljanje stika z vašim edinim zanesljivim učiteljem – ki je v vas samih.

Kontakt:
T: 051-301-360
E: vesna.vilar@gmail.com
W: Vila Vesna – Mistična senzorika in anatomija realnosti
Blog: Blog Vesna

Več o meni: