O srcu, angelskih krilih in celosti

Danes sem prebrala že dva odlična zapisa, ki sta se dotaknila teme, ki je zame v tem času bistven del mojega raziskovanja. To je odprtje zadnjega srčnega centra, ki se mu reče tudi “angelska krila”. Poleg tega tudi razumevanje celotne dinamike energijskega pretoka skozi človekovo telo. Zato sem danes spet kontemplirala vso do sedaj podarjeno subtilno senzorično pot, ki mi razkriva delček za delčkom misterij človekovega Telesa, poleg tega pa se vedno znova vračam v kontemplacijo kozmogeneze, to je postala moja strast, ker je človekovo subtilno telo z vsemi pretoki in centri odslikava le te.

Prvi žarek, ki mi je bil kmalu na moji poti dostopen, je bil žarek, ki mu rečejo daoisti Jang žarek in prihaja navzdol skozi kronski center. Ta žarek dojemam kot fino svetlobno informacijski žarek, ki je čista iluminacija, presvetljevanje, zavest in prinaša tudi možnost neposrednega vedenja.
Potem je sledilo 15 let!!! energijskega dela na mojem srčnem centru. Ko sem se zvečer ulegla v posteljo in popolnoma izpraznila ter odprla telo, so prišle izjemno močne energije, ki so vstopale čez moja stopala in “udarjale” ob srce. Vedno je prišel tudi najmanj en izjemno močan sunek v srce, do magnitude, da sem dvomila, da bo moje srce to zdržalo. Dobesedno so bile ekplozije svetlobe in energije v srcu. In nekoč se je moj sprednji srčni center odprl. Čutila sem ljubezen do bolečine in imela občutek, da v njem plava cel svet, vse se je spremenilo v ljubezen. Med tem sem tudi intenzivno delala na kontrakcijah v mojem telesu in potovala z zavestjo globoko vanje. To je bilo nujno delo prečiščevanja in odpiranja telesa, ki ga priporočam prav vsakemu. Telo ima v sebi izjemno duhovno inteligenco in na ta način zveste o sebi več, kot lahko le sanjate. Vsaka kontrakcija nosi v sebi darilo za vas. In telo vam pove tako dragocene informacije … na individualnih srečanjih pričujem neverjetnim in vsakič popolnoma unikatnim potovanjem v kraljestvo dah jemajoče inteligence telesa.

Lansko leto pa se mi je zgodilo nekaj, o čemer prej spoh nisem nikjer še brala in mi koščki informacij, ki prihajajo k meni, počasi začenjajo sestavljati sliko. Odprli so se mi spodnji centri v telesu in začutila sem aktivacijo žarka, ki mu daoisti pravijo Jin žarek. To je žarek čiste ekstatične energije, ki potuje skozi telo in se pretvarja v finejšo, chi, energijo. Je izjemno “hranilen”, magneten, ženski žarek. Postaneš nekakšen hodeči “orgazem”, heh he, popoloma neodvisen od kakršnega koli zunanjega dejavnika. Zgolj čista ekstatična energija.

Po odprtju tega žarka pa je sledilo nekaj, kar nisem mislila, da lahko človek doživi v tem zemeljskem avatarju – ko se odpre zadnji srčni center ali angelska krila. Senzorika, ki jo prinaša odprtje teh kril, je neopisljiva. Zame je to vrnitev raja na Zemljo. Je center enosti in totalne senzibilne zaznave vsega, dojemanje tvojega telesa se spremeni, hkrati pa to odprtje kolapsira (vsaj meni je) iskalca. Kot da je nekaj dovršeno, kot da postaneš cel. Sama imenujem to, da sem v objemu ljubljenega. Si v zavetju najlepšega božanskega objema, ki te ne izpusti več.

Delim današnjo dragoceno objavo Primoža o angelskih krilih in se hkrati veselim knjige Bitje – temelj srčne ozaveščenosti od Sandi Jug, ki sem jo danes naročila, v kateri bom gotovo našla nadaljnje čudovite informacije o skrivnosti srca.

Pripenjam še mojo pesem, ki govori o izkušnji odprtja angelskih kril in vse vabim, da vstopite zavestno v misterij svojega božanskega telesa. Telo JE božanska posoda. Ostane večna strast razpiranja njenih skrivnosti.

Remember, my love
your body is made of the Light.
You are here to infuse
your bones, your blood, your cells
with the subtlest substance
of the glimmering air.
When you wave your hand
the whole world responds
and dances with one move
of your weightless beauty.
Use your hands
to bless
a remembrance of the matter
being the endless Shine.

One day, my love
your shoulder blades will open like a lotus,
you’ll feel the wings spreading
like a wedding veil behind of you.
This is your marriage with the Life.
And you’ll sense
oh, you will sense
a shiver of the bliss
in your stretched feathers,
a full celebration of your unlocked body-world.

And you’ll walk
among forgotten kingdoms
scattering your golden dust
to heal the dreaming pains of contractions.

You’ll keep walking, my love,
walking as an angel on the Earth,
walking as an angel of the Earth.
No need anymore
to escape Home

– – – – –
besedilo: Vesna Vilar

Published
Categorized as Blog, Vesna