Primož Potočnik

Primož Potočnik (foto Vesna Vilar)

Življenje v razpiranju v nedoumljivo, padanju v srce zavesti, raziskovanju znanosti in kontemplativnem raziskovanju zavesti, v gibanju, naravi in tišini.

Dolgoletno potopljen v kontemplativno raziskovanje zavesti. Udeleževal sem se številnih kontemplativnih odmikov v tujini in se učil primarno pri zahodnih nedualističnih učiteljih (A.H. Almaas, Francis Lucille, Aisha Pema Salem, Adyashanti, …), se spoznaval z izročilom Kašmirske tantrične tradicije (Daniel Odier) ter Dzogčen učenjem (Keith Dowman).

Uživam v gibanju, prek številnih gibalnih praks, navtičnih inovacij (jadralni kajak Viroga), ter se redno podajam na (ekspedicijska / kontemplativna) potovanja v naravo (foto galerija).

Posvečam se tudi pisanju (Dreaming, waking up and falling into Being), prevajanju butične kontemplativne literature (Dzogčen nemeditacija) in občasnim objavam (Blog).

Klikni za foto galerijo

V Studiu POTOP vodim kontemplativno prakso POTOP v naravno stanje, prostranost in tišino. Na voljo sem tudi za individualna srečanja za osebno podporo na poti odpiranja in prebujanja skritih potencialov naše celovitosti.

Kontakt:
T: 031-239-453
E: primoz@potop.si
F: facebook.com/ppotoc